Toffe samenwerking met E&Z!

Een leuk vooruitzicht, mijnvisieopepilepsie gaat samenwerken met de community van E&Z! Hieronder vertel ik je eerst nog eens graag waar http://www.mijnvisieopepilepsie.wordpress.com voor staat.

Ik blog omdat ik graag mijn missie wil verwezenlijken, namelijk om mensen met epilepsie te inspireren doormiddel van deze blog(stukken) en later mogelijk meer door ze tools te geven waardoor ze beter met hun epilepsie kunnen omgaan. En ook omdat ik graag mijn (persoonlijke) verhaal wil kwijt wil.

Ik wil in de toekomst meer gaan schrijven over onderwerpen zoals studie, werk, sociaal leven, sport en zelfbeeld. Maar ook over de meestvoorkomende symptomen, medicijnen, hormonale invloed, slaap en stress.

Een blogpost is niet vliegensvlug geschreven. Sterker nog, ik doe zelf soms gemiddeld twee uur over een post. Ik steek dan ook veel tijd in het schrijven van teksten en het uitzoeken van goede bijpassende foto’s.

Maar nu komt dan hét belangrijkste: Er gaat een mooie samenwerking plaats vinden met de (online) community E&Z waardoor lotgenoten elkaar beter kunnen vinden, hoe tof is dat!. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat we meer efficiënt en doelgericht bereik & support kunnen creëren. Daarnaast, epilepsie heb je niet alleen. Ondanks dat elke situatie persoonlijk is, is sparren met iemand die hetzelfde heeft heel waardevol. Ze begrijpen je soms net wat beter dan een persoon die er niet mee te maken heeft.

Maar wat is Epilepsie &Zo dan? Hoor ik je nu denken. Zeker als je niet actief bent op Instagram, ben je hier waarschijnlijk niet bekend mee. Daarom een korte inwijding daarvoor.

Erwin & Chantal zijn de oprichters van deze online community. Dit platform is gecreërd in Discord en is geheel gratis (een applicatie die je op je telefoon en/of computer kan gebruiken). Het platform is hoofdzakelijk gericht voor mensen met epilelpsie, maar ook voor ouders van kinderen die epilepsie hebben.

Epilepsie &Zo is ook actief op Instagram, dit is voor hun het visitekaartje voor de online community.

Er zal binnenkort een gastblog geschreven worden door Chantal, één van de oprichters die de community heeft opgericht. Over o.a. de doelstelling van E&Z en het idee om een community op te richten.

Liefs,
Charlotte

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *