Blog Alert: Nieuwe Samenwerking!?

Ja je leest het goed!! Een nieuwe samenwerking gaat plaatsvinden.

Hoe tof is dat! Ik merk dat ik er nu al super enthousiast van wordt tijdens het typen van deze inleiding. Mijn missie om meer bewustzijn te creëren omtrent epilepsie krijgt steeds meer vorm dankzij deze nieuwe samenwerking!


Met het bundelen van onze krachten samen kan ik voortaan door middel van mijn blog nóg meer informatie, inspiratie en motivatie delen?

Lisa: ‘Er gaat een mooie samenwerking vinden tussen epilepsie_en_vermoeidheid en mijnvisieopmijnepilepsie!,  Ik ga ook blogs mee schrijven!’ 

Lisa stelt zich voor:

Hoi allemaal! ik ben Lisa, 20 jaar oud en heb vanaf mijn 15/16de epilepsie.

Hier gaat mijn tweede hoofdstuk over. Wat het allemaal inhoudt en hoe het is om het te hebben en te leven met epilepsie: ik kan ermee leven en accepteren, maar vind het soms wel lastig omdat het een onvoorspelbare aandoening aan je hersenen is. Je lichaam laat je soms in de steek qua vermoeidheid door de medicijnen en soms moeite met inslapen.

Klachten.

Ook ben ik snel bijna dagelijks moe, dat komt omdat mijn hersenen nu prikkels anders verwerken waardoor ik moe ben en me slaperig voel ,je ziet het aan mijn buitenkant niet dat ik chronisch moe ben en epilepsie heb. Ook ben ik soms vergeetachtig en dromerig, maar dat wordt ook versterkt door mijn ADD wat ook vervelend is.

Pluk de dag!.

Maar ik heb ook momenten dat ik me wel fit voel. Ondanks alles doe ik mijn dingen, onderneem mijn hobby’s en andere dingen die ik leuk vind om te doen. Alles wat te vieren valt, vier ik, net zoals anderen dat ook doen. Geniet van al het moois wat het leven te bieden heeft, ik hecht daar steeds elke dag waarde aan.

Onzichtbaar.

Epilepsie heeft vele gevolgen die velen niet weten en aan de buitenkant te zien zijn, zoals: snel moe zijn, soms geheugenklachten en op lange termijn soms moeite met slikken. Hier praat ik niet gauw met mensen over omdat er voor de onzichtbare gevolgen van epilepsie onbegrip lijdt wat ik soms lastig vind, want je weet natuurlijk zelf beter hoe je je voelt denk ik altijd dan, maar dat is ook zo. Als het (even) niet gaat, trek ik me terug, soms even bijslapen om op te laden. Voor de rest ben ik een levensgenieter en laat ik de epilepsie me niet de baas zijn! Iedereen moet genieten van al het moois van wat op je pad komt! ✨?

– Lisa 

 

Bedankt voor het lezen! 

 Liefs,
 Charlotte

 
Blogger over mijn leven met epilepsie & voor mensen met epilepsie
Instagram: @mijnvisieopepilepsie


Heel leuk als je op dit artikel over de samenwerking tussen Lisa en mij reageert door een reactie achter te laten bij de post op
↬ Instagram
↬ Facebook


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *