Welkom op mijn blog!

De blog over leven met epilepsie en mijn ervaringen.

#mijnvisieopepilepsie

Hallo allemaal! Mijn naam is Charlotte en fijn dat je hier op mijn blog bent.

Door mijn visie, ervaringen en soms een stukje theorie omtrent epilepsie op deze blog te delen, geef ik je een kijkje in mijn leven met epilepsie en wat epilepsie betekent in combinatie met het dagelijkse leven.

Hierdoor onstond ook meteen het idee voor mijn blognaam ‘mijnvisieopepilepsie’.
Ik merk dat het in de hedendaagse maatschappij nog steeds onduidelijk is wat epilepsie allemaal inhoudt en welke vormen er allemaal zijn. Daarnaast in mijn geval zie je het ook niet direct aan mij dat ik epilepsie heb. Dit geeft helaas vaak onbegrip.

Daarom vind ik het belangrijk om open te zijn naar de buitenwereld over mijn epilepsie en mijn doel is dat onze doelgroep geaccepteerd wordt net zoals het normaal is dat we elkaar allemaal respecteren en accepteren. Lange tijd wilde ik dit liever verborgen houden omdat ik dacht daarom meer gerespecteerd te worden zonder dat ik het gevoel had buitengesloten te worden omdat ik ‘anders’ ben dan anderen.

Lees hier meer over mij.


Onze onzichtbare strijd mag gezien worden, daarom deel ik graag mijn vise en ervaringen

Charlotte, auteur

Naast het feit dat ik graag mijn leven met epilepsie met jullie deel ben ik geen professional op het gebied van epilepsie. Ik adviseer je ook om daarnaast voor meer informatie te kijken op de website van epilepsieNL en Kempenhaeghe.

Wil je ook mijn verhalen over mijn epilepsie blijven volgen? Registreer je dan in onderstaand formulier en je bent als eerste op de hoogte van mijn nieuwste blogs!