Uitgelichte blog: leuk nieuws!

Jaaa, ik (Charlotte) heb een leuk nieuwtje weten te vertellen! Ik ga met iemand samen mijn blog nieuw leven inblazen. Lees snel verder hieronder, ze zal zich aan je voorstellen:

Wie ben ik?

Heeey!

Wat onwijs leuk dat je een kijkje bent komen nemen op deze blog.

Ik ben Jessie, 21 jaar (In augustus word ik 22.) En ik ben de andere werkhelft van charlotte.

Vanaf officieel mijn 2e had ik last van epilepsie, wat pas werd ontdekt op mijn 6e. 4 jaar lang was er geen duidelijkheid over wat er met mij aan de hand was.

Eindelijk was er duidelijkheid, nu kon het proces echt gaan beginnen. Ik moest aan de medicijnen, wat geen leuke gevolgen had.

Ik werd trager qua informatieverwerking,  en de grove motoriek ging achteruit. Dit was geen pretje vooral voor mijn omgeving, door de medicijnen ging alles eigenlijk langs me heen.

Ik voelde me we wel anders dan de rest, alleen ik besefte me niet waarom”.

In 2014 mocht ik voor altijd stoppen met de medicijnen en ik had 0 aanvallen meer. Dit jaar is dan ook mijn jubileum. Want ik ben nu alweer 10 jaar aanval en medicijnvrij!

Wat vind ik belangrijk?

Open staan voor mogelijkheden.

Gezelligheid met dierbaren

 En vooral lief voor elkaar zijn. Je kan eerlijk op een goede manier zijn, zonder diegene de grond in te boren. Vraag eens wat vaker aan iemand hoe het echt gaat.

Daarnaast ben ik graag in mijn vrije tijd creatief bezig en besteed ik veel tijd aan mijn passie: baton twirling. Daarover post ik ook op mijn sociale media. Omdat de baton sport nog te onbekend/ondergewaardeerd wordt. Ik heb aan meerdere nk’s mogen meedoen en mijn toekomstplannen liggen ook op internationale deelname. Ik doe dit zowel in team als solistisch verband.

Hoe ben ik op deze blog terecht gekomen?

Ik ben met charlotte in contact gekomen via instagram, al snel gingen we videobellen en kwamen we erachter dat we graag samen ons willen inzetten voor epilepsie.

In het dagelijks leven ben ik lifestyle en businesscoach naast mijn baan als pedagogisch medewerker, in de business help ik mensen aan een gezondere levensstijl door middel van aloë vera en bijenproducten. ”Wist je bijvoorbeeld dat je aloë vera ook kunt drinken?” Het is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de darmen. Die bepalen ruim meer dan 50% van jouw gezondheid.

En met het business gedeelte help ik mensen om hun eigen inkomstenbron op te bouwen online door middel van een businessplan. Samen gaan we dan een persoonlijk plan opstellen om naar jouw doelen toe te werken.

Mocht je meer willen weten daarover mag je altijd contact met mij opnemen via instagram of facebook.

Instagram: @jessie_neumann

Facebook: Jessie Neumann

Wat ga gaat mijn toevoeging hieraan worden?

– Ik wil de epilepsie doelgroep en de omgeving leren om te zoeken naar ontspanning wat voor diegene werkt. Dit kan: in kunst zijn, ontspanningsoefeningen of iets anders.

– Ik zal samen met charlotte samen posten op deze blog.

En nog veel meer!!!

Ik vind het altijd leuk om meer mensen te leren kennen dus wees niet bang om mij een berichtje te sturen!

Instagram: @jessie_neumann

Facebook: Jessie Neumann

Ik heb onwijs veel zin in alles wat er komen gaat en ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan meer begrip voor elkaar.

Positieve groet,

Jessie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *