Meer Energie Met Epilepsie!

Dat klinkt wel goed toch?

Maar hoe krijg je dat? Wat moet je daarvoor doen? Hoe kom je daar? Welke stappen moet je hiervoor zetten?

Dit Gratis e-book heb ik daarom speciaal ontworpen om jullie daarbij te helpen d.m.v. mijn ervaringen met je te delen, omdat ik van mening ben dat je er niet alleen voor staat.

Charlotte - @mijnvisieopepilepsie

Mijn missie is begrip creëren voor mensen met epilepsie. Daarnaast om mijn kennis hierover te delen voor de mensen eromheen.

Zo is "Mijn visie op epilepsie" het leven in geroepen! Nu een paar maanden later heb jij mijn eerste product voor je liggen, te gek!

Wat ga je leren?

* Hoe je veranderingen kan aanbrengen in bepaalde gebieden van je leven om het aantal aanvallen zoveel mogelijk te verminderen.

* Veel tijd, geld en frustratie besparen terwijl je werkt aan eenvoudige stappen waar je je leven lang profijt van hebt!

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

1 .Mindset

2 .Bewegen

3. Stress

4. Ontspanning

5. Slaap

'Dit e-book heeft mij veel informatie gegeven over verschillende thema's waar mensen met epilepsie mee te maken kunnen hebben, hierdoor heb ik meer begrip gekregen hoe ik het beste kan omgaan met mensen met epilepsie om mij heen. Dit e-book is juist een aanrader voor iedereen die zelf geen epilepsie heeft'.

Maron

5 Stappen Voor Meer Energie Met Epilepsie!

Ik geloof dat mensen met een chronische ziekte zoals epilepsie niet zomaar op wilskracht moeten doorgaan maar op leef en weetkracht!

Het e-book heeft eenvoudige informatie en behandelt eenvoudige stappen die je kunt nemen om je te helpen precies dat te doen!


© Copyright Visie op Epilepsie 2022

Disclaimer: Dit betreft advies uit persoonlijke ervaring. Indien nodig vraag altijd advies aan een arts of medisch specialist.